网站标志
点评详情
发布于:2020-11-7 04:26:49  访问:1992 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
You Are Welcome. Here Are Eight Noteworthy Tips About Anna Og Lotte Dukke
Den interaktive dukke fortæller desuden sætninger om, hvor vigtigt helbred det er, og at vi er nødt til at passe godt på os selv og andre. Ved at nyde dokumenter med dette sæt lærer dine unge ganske meget om menneskers sundhed. Hvert sekund, der tilbringes med denne dukke, vil sandsynligvis være fuld af utallige underholdende og leg, hvorigennem du højere udvikler dine små menneskers sociale ekspertise. Med dette sæt kan dine små have en række fornøjelige og på samme tid forbedre deres sociale og rene ekspertise. Som sport og underholdende vil denne dukke hjælpe dine piger til bedre at forstå begrebet husholdning og på samme tid vil udvikle deres sociale ekspertise. Dine små læger vil sandsynligvis være klar til at hjælpe med at bruge forskellige tilbehør, der svarer til: sprøjte, stetoskop, medicinsk flaske, termometer, bandage og ske. Dukken leveres med: tæppe, smekke, sok, kappe, jakke, sokker, børneflaske, trøje af strik af pastelrosa blomsterprint og en overdådig kompis - barn giraf.
Denne barnedukke har et meget naturtro look. Med alle kostymer, er en enkelt dukke generelt en flapper Temaet fra Anna og Lotte 1920`erne let som medlem af retten til Louis XIV. Det leveres med babytøj, der kan blandes i overensstemmelse med dine kvinders og baby-nappers ønsker. Når du stoler på dine lille ønsker, kan denne dukke gøre det i ble eller i tandstikker, der også følger med dukken. Temmelig barnedukke afrikansk dame med søde og krøllede hår. De inkluderer børstning af tænder, børstning af hår og vask af fingre. Derudover var nok den mest fantastiske del, at håndfladerne havde været bevægelige. For det meste alle de forventede far og mor, at sætte børnehaven samlet og dekorere det med kærlighed og omsorg er noget af den spændende del. Aktier faldt 6%, idet de tabte året til cirka 31%, fordi toymakeren har kæmpet med detailhandlerlukninger, film- og tv-produktionsforsinkelser, der har ramt dens Leisure One-enhed, og en tørke med store budgetudgivelser knyttet til dens handlingstal. Hvert barn var henrykt over at få deres \"mini me\", og Meinster-Van der Duin har allerede dedikeret sig til at strikke dukker til sin nye klasse de næste 12 måneder.
Det ser ud til, at Strawberry Shortcake dukker ikke skulle komme nogen steder hurtigt og bringe glæde til en aldersgruppe mere. Jeg synes, disse er dejlige. For børn er disse dukker menneskelige, har en plet i husholdningen og har fantasifulde navne og baggrunde. Interessant hub. Min datter blev besat af amerikanske Woman Dolls efter et besøg i den splinternye York-forhandler for flere år siden. Stylinghoveder giver den rigtige belønning til fødselsdage eller jul til enhver lille pige, der elsker mode og stil. Din lille dame vil kunne arrangere hendes måltider og fodre hende med skeen og skålen, der følger med dukken. Med dette sæt kan dine små måske have uforglemmelige øjeblikke tilbragt i leg og sjov. Med hendes mørke hudfarve vil dine damer bare elske denne dukke. Dukken kommer klædt i en langærmet t-shirt og en hætte, der kan fjernes, en børneflaske og et napp.
De er en bestemt og sød barnedukke. Online shopping er nyttigt, og der er nogle websteder, der endda leverer produktanmeldelser til din overvejelse. Der er adskillige websteder tilgængelige på internetverdenen, der tilbyder gaveideer til køberne. Så mange helbrede ideer her. Den perfekte metode til at studere og tilegne sig evner er gennem leg og fritid. Forbedring af dine sociale og følelsesmæssige evner. Hele sættet består af: badekåbe med hættetrøje, børne onesie, loofah svamp, gul duckie, lotion, shampoo containere og rengøringssæbe. Øjnene på denne dukke er lukket for fuldstændigt at fange det ægte look af et nyfødt barn. Hår og øjenvipper bruges manuelt, hvilket desuden bidrager til dets virkelige udseende. Håret kan være BROWN eller BLONDE, som du ønsker dine børn. Med et praktisk ansigt og uimodståelige brune øjne er denne dukke udelukkende skabt til adskillige knus og tid fyldt med meget underholdende. Denne dukke er så sød og delikat skabt til mangeknus.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 


网站超市代理商网站系统 UTF-8简体中文版 源码基地 提供
Powered By  Copyright (C) 2011-2015